Over mij

Mijn naam is René Hazenberg en ik ben zelfstandig ondernemer zonder personeel (zzp-er)
Ik ben al ruim 35 jaar werkzaam in dit vak (o.a bij ING Bank, Rabobank, SNS Bank ) en bijna net zolang getrouwd met mij lieve echtgenote, zonder wie dit nooit mogelijk zou zijn geweest.. Ik ben vader van twee geweldige kinderen (zoon-dochter) en al bijna 30 jaar werkzaam in de regio Tilburg-Goirle.
Ik kan uw PERSOONLIJKE financiële steun en toeverlaat zijn… net zoals het vroeger was… op het gebied van hypotheken, leven en pensioen, verzekeren en sparen. (06-12317837)
Dit in de hoedanigheid van zelfstandig, onafhankelijk adviseur. Dankzij agentschappen van verschillende aanbieders is een brede advisering mogelijk en kunnen bijna ALLE geldverstrekkers en (overlijdensrisico- en woonlasten-) verzekeraars worden vergeleken (en worden aangeboden) om te kijken welke het beste bij de wensen van u als consument past. Daarnaast kan het complete bancaire productaanbod bij het advies worden betrokken, sparen, beleggen en schadeverzekeringen (naast dekking bij overlijden, dekking bij WW en ArbeidsOngeschiktheid en pensioenopbouw).

Specialismen: Advies mbt hypotheken, pensioenopbouw, verzekeren, sparen, beleggen en betalen.

Kijk naar klantervaringen op www.advieskeuze.nl (zoekargumenten: hypotheekadviseur – Tilburg)